BEL+32(0)476 27 21 90

Diensten

 

FeestenTrouwfeesten, communiefeesten, verjaardagsfeesten, ...

Huwelijk Wil u een origineel huwelijk in "real A-Team style"? Wel, dat is perfect mogelijk met onze coole gesigneerde replica's van de welbekende Amerikaanse serie "The A-Team"! Denk net dat tikkeltje meer "out of the box" en verras uw genodigden met al onze attributen! U kan zelf verschillende arrangementen samen stellen. Heeft u alsnog uw eigen geregeld vervoer? Dan kan u toch nog beroep doen op één van onze wagens om uw trouwfoto's net dat extra cachet te geven. Of gewoon als extra ceremonie wagen om uw familie/getuigen/vrienden een uitzonderlijk vervoer te bieden op uw heuglijke dag. Er kan een fix ingezet worden bij beperkte aanwezigheid van onze diensten. Als kers op de taart ontvangt u steeds een heerlijke fles cava of champagne (aan u de keuze). De fles leent zich er dan ook nog eens uitstekend toe sprankelende huwelijksfoto's te kunnen maken!

Verjaardagsfeest  U kunt bijvoorbeeld de bus huren voor minimum één uur rondrit met de jarige en/of vrienden/vriendinnen op een door u bepaalde route, met al dan niet multi-stops. De bus kan ook als eye-catcher op uw feest geplaatst worden wat uw genodigden de mogelijkheid zal geven onvergetelijke foto's te nemen! Als aanvulling kan onze bus ingezet worden met bijvoorbeeld "air soft" of "paint-ball" activiteiten.

Communie De bus is inschakelbaar voor de rit van en naar de kerk/feestzaal. Maak de communie van uw kind speciaal en bezorg hem of haar op deze onvergetelijke dag een stoere eye-catcher op de fotosessie of het feest. Bij boeking communicant ontvangt uw spruit steeds een zéér leuke verrassing!!

Promoties, special events, TV-werk, ...

Promotie van bedrijven, ...

Heeft u met uw bedrijf een stand op een beurs? Wij maken hiervan een echte trekpleister met dit eyecatcher icoon uit de jaren '80! U kunt bijvoorbeeld de display-car linken aan een wedstrijd naar uw klanten toe. Zo zou u een rondrit kunnen wegschenken van 2u. met eventueel ook de mogelijkheid om enkele foto's met de bus (en/of Corvette) te kunnen nemen, met eventueel een glas champagne. Of gewoonweg een coole fotoshoot (zonder de rondrit). Heeft u een winkel dan kan de bus (en/of Corvette) ook ingezet worden als display-car bij een opendeurdag, opening van een nieuwe zaak, vernieuwing van de zaak,... Verder kunnen wij ook rondrijden of op een beurs/meeting staan met eventueel uw reclame op de bus (d.m.v. magneetborden, of andere vorm van publicatie).

JeugdicoonStoere foto's met een jeugdicoon!

Wenst u een coole photoshoot met deze welbekende gesigneerde bus van the A-team?
Wel dat kan!
Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor bijvoorbeeld communie of verjaardagsurprise.
Wij hebben ook allerlei attributen voorhanden zoals (imitatie) machineguns, U.S. Army paspoorten, (fake) dynamiet staven, een real expolsionbox en ammo box van de U.S. Army, de gesigneerde pet van Murdock alsook de gouden kettingen van B.A.
Kortom alles is voorzien om er een coole photoshoot van te maken!